Tjänsten

Har du svårt att få tiden att räcka till? Vi på Tvätterian hjälper dig med din hushållstvätt så att du får tid över till annat. Vår vision är att du som kund skall se på att boka tvätt på nätet som en naturlig del av din vardag. Du kan välja att lägga en enskild beställning eller sätta upp dig som prenumerationskund hos oss. Vi garanterar dig tvätten tillbaka inom 48 timmar.

HUR GÅR DET TILL?
När du bestämt dig för vilken tjänst som passar dig registrerar du dig som kund hos oss och lägger en beställning. Du betalar säkert via Klarna Checkout direkt här på hemsidan.
Vi skickar sedan ut din tvättsäck till dig och du kan nu i lugn och ro fylla den med din smutstvätt. Du kan fylla den med hur mycket du vill, det enda kravet vi har är att reglaget går att stängas helt. Vi hämtar säcken den dagen du själv bokat in. Du behöver vara hemma mellan 17-19 så att det finns någon där när vi kommer.
Medans vi sorterar, tvättar, torkar och viker din tvätt kan du passa på att ta det lugnt. Vi lämnar tillbaks tvätten till dig inom 48 timmar.

Vi skickar ut en tvättsäck till dig och hämtar sedan tvätten, mellan 17-19.

Vi tvättar dina kläder efter färgnyans och grader.

Vi packar din tvätt i ett paket och lämnar sedan den till dig.
VILKA TVÄTTAR VI ÅT?
Vi tvättar åt både privatpersoner och företag.
VAR UTFÖRS TJÄNSTEN?
Tjänsten utförs i vår lokal på Spikgatan i Halmstad.
VAD TVÄTTAR VI?
Vi tvättar allt som du vanligtvis lägger i din tvättkorg hemma.
All vittvätt och kulörtvätt i 30/40/60 grader.

Exempel:

Tröjor
Jeans
T-shirts
Lakan
Handdukar